VadeVi
Vinventions Angel ofereix 15.000 euros a cellers i enòlegs per fer vins més sostenibles
Raïm de la DO Empordà

!--akiadsense-->

Amb l’objectiu de promoure una indústria del vi més sotenible i donar suport a les pràctiques que redueixin l’emprenta ambiental dels celler, l’empresa Vinvenions posa en marxa, per primer cop, el Vinventions Angel.

Es tracta d’un programa que oferirà fins a 15.000 euros a projectes de vi nova implantació o de reorentació, als que també els proposarà comptar amb una assessoria de l’equip de marqueting de Vinventions i experts de Wine Quality Solutions per a la l’elaboració i el procés d’embotellat del vi.

D’aquesta manera els candidats disposaran dels coneixements i recursos necessaris per desenvolupar amb èxit noves elaboracions, presentar noves micorvinificacions al mercat o noves idees que s’orientin a tendències de futur.

En aquest programa hi poden participar cellers o enòlegs independents, amb projectes d’un màxim de 20.000 ampolles. Tots els candidats hauran de presentar un dossier que abordi la sostenibilitat i la innovació den el sector. Els interessants tenen des de l’1 de desembre fins el 31 de gener de 2020 per presentar els seus projectes a través de l’emai angel@vinventions.com. I les bases complertes de la convocatòria es poden consultar seguint aquest enllaç.

Els projectes passaran un procés de sel·lecció en el que es tindran en compte aquells amb un major potencial d’innovació equilibrabrat amb la seva sostenibilitat. Els guanyadors es coneixeran durant el mes de febrer.

Vinventions, empresa dedicada al tapament del vi, vol d’aquesta manera ampliar mires cap a la innovació, la qualitat i la sostenibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa