VadeVi
Vinya Celler Masia obre una viniteca al centre de Barcelona

Des dels seus inicis, el grup de cellers i elaboradors que formen part de Vinya Celler Masia, sempre han estat molt actius en la reivindicació del gran valor que els representa “l’elaboració d’uns vins amb la noblesa de la nostra terra, acurats, amb el màxim respecte per la natura que ens envolta i, sobretot, vins autèntics de collita pròpia”. La darrera iniciativa que han posat en marxa és l’apertura d’una viniteca al centre de la ciutat de Barcelona, que s’ha inaugurat aquest dilluns.

La iniciativa va sorgir durant la pandèmia, quan van veure els canvis de consum que aquesta provocava entre la població. D’una banda, el tancament dels establiments de restauració va fer caure en picat les vendes en aquest canal i per altra banda va augmentar el consum de vi a les llars. Això els va fer pensar que podria ser un bona iniciativa obrir un espai on poder oferir els vins que elaboren els diferents cellers de l’agrupació.

Des del primer moment van tenir clar que havia de ser a Barcelona i van iniciar una àmplia prospecció de possibles locals on ubicar el nou projecte, fins que finalment van trobar l’espai que buscaven, al número 290 del carrer Mallorca, fent xamfrà amb el carrer Bruc, el local que havia ocupat la vermuteria Verol.

A la viniteca Vinya Celler Masia cadascun dels cellers de l’agrupació disposa d’un espai on poder oferir els seus productes amb la llibertat de poder decidir la seva pròpia política comercial. En el moment inicial, participen en aquest nou projecte catorze dels divuits cellers. Tanmateix, en aquest establiment a més de poder comprar les més de dues centes referències de vins, escumosos i altres productes elaborats pels cellers, també es podrà gaudir d’un servei de vins a copes que es podran acompanyar de tastos de diferents productes. L’establiment també actuarà de centre de suport logístic de la botiga online de l’agrupació.

Els horaris de la Viniteca Vinya Celler Masia són els següent:

De dilluns a divendres, matins de 12:00 a 15:00 i tardes de 17:00 a 22:00

Dissabtes i diumenges, matins de 12:00 a 15:00

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa