VadeVi
L’associació Vinya Celler Masia vol garantir el posicionament dels vins de collita pròpia en el mercat.
  • CA
Vinya Celler Masia

!--akiadsense-->

L’associació Vinya Celler Masia ha fet un acte a Món Sant Benet on ha presentat el seu nou lema “Senzillament collita pròpia” que reflecteix el tarannà de l’associació. En aquest acte han fet una crida a tots els cellers que han optat per una estructura d’elaboració tradicional a partir de vinyes pròpies per obtenir vins que comercialitzen amb marques pròpies, a unir-se a l’associació per tal de rellançar una marca de qualitat que sigui la garantia de l’elaboració a partir de collites pròpies.

En l’acte el president de l’associació Francesc Suriol ha exposat que Vinya Celler Masia és un consorci que agrupa cellers de tot Catalunya que basen el seu proces de producció en la collita pròpia i que volen reforçar la diferenciacio dels seus vins a través d’aquesta característica. També ha fet lectura dels requisits necessaris per formar part de l’associació, un cop han estat revisats i adaptats al moment present després de la fundació de l’entitat, l’any 2001.

El Director General de l’INCAVI, Salvador Puig, ha tancat l’acte donant suport a l’associació i oferint-se per cercar fórmules que ajudin a establir la certesa i les garanties de les marques que declaren ser productores de collita propia.

Vinya Celler Masia

!--akiadsense-->

Actualment formen l’associació un total de nou petits cellers catalans que elaboren els seus vins a partir de raïms de collita pròpia amb la voluntat d’assolir els millors estàndards de qualitat, i de guanyar-se un espai al mercat per donar valor a la marca que els distingeix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa