VadeVi
La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové ha rebut el premi GAC al col·leccionisme
Les millors imatges de l'última edició de la Vinya dels Artistes
La Gran Campana, Dongda, de l’artista Evru a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

!--akiadsense-->

Joan Jové i Sara Balasch han rebut aquest dimarts en el marc dels Premis GAC 2018 el guardó al col·leccionisme per la col·lecció de la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

Anna Maria Guasch, presidenta del jurat dels premis GAC, ha explicat que la premiada amb el guardó al col·leccionisme, la col·lecció celler Mas Blanch i Jové, coneguda com ‘La vinya dels artistes’, destaca pel contingut de la seva col·lecció amb obres d’artistes catalans a l’aire lliure. També s’ha volgut reconèixer el format de la seva ubicació “unint el plaer del vi i de l’art”.

El comitè organitzador dels Premis GAC està format por representants del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya i de l’Associació Art Barcelona, amb la presidència de Mònica Ramon i el jurat format per especialistes reconeguts del sector de l’art que en aquesta edició ha comptat amb Anna Mª Guasch, crítica, catedràtica i presidenta del jurat; Victòria Combalia, crítica d’art i comissària d’exposicions; Francesca Llopis, artista; Frederic Montornés, crític d’art i comissari d’exposicions independents; Ernesto Ventós, col·leccionista, i Alicia Ventura, comissària i responsable de la col·lecció DKV.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa