VadeVi
La vinya de la DO Tarragona supera amb èxit l’onada de calor
El raïm de la DO Tarragona ha superat amb èxit l'onada de calor
El raïm de la DO Tarragona ha superat amb èxit l’onada de calor

!--akiadsense-->

La DO Tarragona encara la verema 2019 amb bones expectatives i amb el convenciment que aquesta ha de ser una campanya bona, tant a nivell qualitatiu com quantitatiu, a un mes i mig del seu inici. De moment, a les quatre comarques productores de la DO Tarragona, Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i la Ribera d’Ebre, no hi ha hagut en general cap tipus d’afectació per les fortes calorades que s’han viscut en les últimes jornades.

La proximitat al mar amb la humitat que proporciona i la marinada que afecta la major part de les vinyes de la DO Tarragona ha permès que, tot i la forta calor, que en algunes zones del camp de Tarragona, ha arribat als 42-43 graus, aquesta no malmetés el raïm, tal com ha ocorregut en algunes altres zones productores que han tingut una afectació molt gran i que veuran una reducció dràstica de la collita.

D’altra banda, des del Consell Regulador de la DO Tarragona, també es vol enviar un missatge de suport a la comarca de la Ribera d’Ebre que ha estat afectada per l’incendi de la setmana passada. En aquest sentit, tot i que el foc s’ha acostat a algunes vinyes de la zona, finalment aquest pràcticament no ha afectat el conreu de la vinya. De fet, aquest conreu és una bona opció per fer de tallafoc en algunes zones del nostre país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa