Torelló proposa meditar entre vinyes

!--akiadsense-->

La natura, el vi, la relaxació i la pràctica meditativa es donen la mà a Torelló que des del proper 18 de juliol oferia sessions de meditació entre vinyes. Es faran a la finca ecològica de Can Martí, propietat de Torelló des de 1395 i busquen “crear noves experiències de benestar personal”.

Les jornades, que es faran de manera mensual, començaran a les 9 del matí i s’allargaran fins al migdia. Les sessions acabaran amb una visita al celler i caves subterrànies de Torelló. I el colofó final serà un tast dels escumosos i vins més emblemàtics de la casa.

Entre els objectius de les sessions de meditació entre vinyes hi ha conèixer les principals causes de l’estrès i l’ansietat, educar l’atenció conscient, asserenar els pensaments i accedir a la tranquil·litat i el benestar mental i interior, mitjançant diferents entrenaments i pràctiques basades en la consciència plena o mindfulness.

Amb aquesta iniciativa el celler pretén acostar a les persones els beneficis de la meditació amb el contacte amb la natura, l’ecologia i les percepcions sensorials que proporciona el vi, permetent als assistents relaxar-se en un entorn natural com és el de les vinyes i boscos de la finca Can Martí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa