VadeVi
Penedès, Empordà, Barcelona, Conca de Barberà i Tarragona, escenaris del VinyaSons 2019
  • CA
Presentació de la 7a edició del festival VinyaSons
Presentació de la 7a edició del festival VinyaSons

!--akiadsense-->

El festival VinyaSons Ametller Origen arriba a la seva 7a edició amb 14 esdeveniments on es mariden la música, el vi, el cava i la gastronomia i aquest dimecres se n’han presentat tot els detalls al restaurant Ametller Origen CoMMons del Port de Barcelona.

El tret de sortida del festival serà el proper divendres 28 de juny amb el concert de Pavvla –Paula Jornet– a les Caves Olivé Batllori de la DO Penedès, que presenta el seu segon treball, Secretly hoping you catch me looking.

Un any més els assistents al festival “podran gaudir de nou talent emergent i algunes veus ja consagrades”, com ha indicat el director del festival, Marius McGuinness. Veus com les de Paula Valls, Sara Terraza, Marina Tuset, Sara Pi o Pavvla, seran el principal reclam d’una programació on també hi haurà presents grups vocals com In Crescendo, Felix Rossy Quintet o Les Fourchettes, duets com el que formen Celeste Alías i Manel Fortià i solistes com Guillem Roma.

El cicle de concerts s’allargarà els mesos d’estiu, amb un últim concert programat per al 9 d’agost. En aquesta 7a edició hi participen 14 cellers, augmentant respecte a l’edició anterior: Cavés Olivé Batllori, Finca Viladellops, Clos Montblanc, Mas Vida Celler, Can Bas Domini Vinícola, Celler Adernats – Vinícola de Nulles, Vilarnau, Parató Vinícola, Mas Rodó Vinícola, Can Calopa de Dalt – L’Olivera Cooperativa, Cellers Carol Vallès, Mas Geli, La Vinyeta i Cellers Avgvstvs Forvm.

Ametller Origen, patrocinador principal del festival, arrodoneix cadascuna de les experiències de VinyaSons amb les seves propostes gastronòmiques creades especialment per a cada ocasió. Maridant amb vins, caves i música.

Les entrades generals per al públic ja estan a la venda i es poden adquirir a través del web del VinyaSons Ametller Origen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa