VadeVi
Vinyes Domènech s’alia amb més de 100 locals per celebrar el Dia Internacional de la Garnatxa
  • CA
Joan Ignasi Domènech amb alguns dels seus vins

!–akiadsense–>

Un any més el Dia Internacional de la Garnatxa arriba de la mà de Vinyes Domènech. El celler de Joan Ignasi Domènech s’ha aliat amb més de 100 locals de tot Catalunya, restaurants, bar de vins i botigues especialitzades que aquest divendres ofereixen propostes diverses maridades amb els vins d’aquest celler.

Així hi ha maridatges específics per aquesta celebració menús especials, tapes i copes pensades per tenir l’oportunitat de tastar aquest raïm amb totes les seves varietats: blanca, negra, peluda, etc.

. Ens fa molta il.lusió ? brindar amb vosaltres el Día Internacional de la Garnatxa, per aquest motiu a prop de 200 establiments participen ?? per fer-ho possible. . ? Divendres, 18 de setembre 2020 . ?? Com pots celebrar el #GRENACHEDAY2020? . 1️⃣ Anima’t a anar al teu restaurant o botiga de confiança i demana una garnatxa de #VinyesDomènech: Teixar, Rita, Furvus, Rosat de Mitjanit, Boig per Tu, Bancal del Bosc 2️⃣ Fes-te una foto 3️⃣ Penja-la a l’IG etiquetant a: @vinyesdomenech 4️⃣ IMPORTANT: afegiu #grenacheday2020 5️⃣ I et convidem a un tast privat al celler amb el Joan Ignasi Domènech. . Tic, tac, ⏱, tic, tac … salut ? i visca la garnatxa! . . . #grenacheday2020 #grenachesdumonde #grenache #Montsant #paisatgedeCatalunya #garnacha #garnatxa #garnachalovers #orgamicwines #organicfarming #nature #lanscapelovers #videfinca #garnatxapeluda #vinsvibrants #vinsbotànics #botanicalwines #grenachelovers #grenachistas

A post shared by Vinyesdomenech (@vinyesdomenech) on

Un d’ells és el bar i botiga de vins Amovino de Barcelona que a més a més proposa un sorteig a través de fotografies per aconseguir un tast privat amb el propietari del celler Joan Ignasi Domènech.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa