VadeVi
Vinyes Domènech vol donar un impuls a la restauració a través de ‘Moments entranyables’
  • CA

El vídeo i les xarxes socials s’han convertit en els grans protagonistes en temps de confinament. I des de Vinyes Domènech estan decidits a fer-los servir per donar un impuls a la restauració. Aquest celler com la majoria, ha vist com les seves vendes es paraven en sec perquè el canal Horeca és el gran aparador de venda de la majoria dels vins catalans.

Ara que tot just sembla que restaurants i bars tornaran a obrir, encara que no sé sap ben bé ni com es podrà fer, ni amb quines condicions, Joan Ignasi Domènech explica a Vadevi, “vaig trobar que ja estava bé d’esperar i que havíem de fer alguna cosa”. I afegeix que “és vital que els restaurant i els bars tornin a l’activitat per engegar el país”

Així ha demanat a 20 restauradors que a través dels vins de Vinyes Domènech recordin “Moments entranyables” d’abans del confinament i que expliquin la seva cuina. “És una crida d’una banda al consum de producte de proximitat i d’una altra un petit homenatge als restauradors, que també ho necessiten”. Cada setmana es publicaran aquests vídeos a través de les xarxes socials de Vinyes Domènech. El primer el protagonitza Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula.

. . Aquest serà el primer vídeo en què comencem a compartir ‘moments entranyables’ viscuts amb xefs, sommeliers i restauradors durant aquests anys. . Esteu convidats tots a participar-hi ?! . Brindem ? per seguir junts cap endavant, aviat gaudirem de la vostra ? gastronomia. En alguns casos, ja ho fem perquè la porteu a casa. . Enhorabona ?? per totes les iniciatives! . ??? @iolandabustos ? @lacalendula ? Ragencòs (Empordà) ? 972 303 859 . . . #somgastronomia #paisatgedeCatalunya #IolandaBustos #LaCalèndula #HoteldelTeatre #Ragencòs #Empordà #ecofriendly #ecolife #ecology #nature #botànica #productesdeproximitat #vi #vicatalà #araViCAT #viecològic #organiccellar #organicwines #turismedeproximitat

A post shared by Vinyesdomenech (@vinyesdomenech) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa