Taller de poda de ViOrigen d'edicions anteriors
Taller de poda al 2016 | ViOrigen

!–akiadsense–>

L’empresa terraltina ViOrigen està preparant per al 17 de febrer una jornada sobre la poda hivernal que culminarà amb un tast de vins i una calçotada.

El taller de poda s’iniciarà amb una petita introducció sobre la DO Terra Alta i continuarà amb una explicació sobre el terreny de què és la poda hivernal i com es realitzen els diferents tipus de poda. Els assistents que ho desitgin podran posar en pràctica la teoria apresa sobre algun dels ceps. Tot seguit, s’oferirà un tast comentat de vins de varietats autòctones de la comarca.

Més tard, quan la feina a la vinya hagi acabat, arriba el moment de la calçotada, on els assistents podran gaudir dels típics calçots de temporada, a més de llonganissa a la brasa, botifarra i carxofes, vi blanc i negre jove, postres, cafè i aigua. L’organització recomana portar roba i calçat còmode.

  • Dia de l’activitat: 17 de febrer de 2018
  • Hora d’inici: 11:00h
  • Preu de l’activitat: Adult: 25€ / persona (inclou dinar, tast de vi comentat i activitat). Infantil: 15€ / persona (no inclou tast de vins).
  • Més informació: 669 06 03 12 / 650 187 401 / [email protected]

Les reserves es poden fer a través de la web de l’entitat. L’activitat es realitzarà per a un mínim de 10 persones; i en cas de que la meteorologia no ens ho permeti, es posposaria per la setmana següent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa