Joel Joan

!--akiadsense-->

El Club de Cultura celebra la 16a edició d’una de les activitats amb més segell propi de la seva graella: el Vis à Vis TR3SC. Amb aquest nou cicle, ja seran 128 personatges destacats de casa nostra els que hauran passat per la particular trobada dels dijous a la tarda al Museu Europeu d’Art Modern. El Vis à Vis és una tertúlia a quatre bandes entre el convidat, el tast de vins, l’exclusivitat de l’espai del Museu MEAM i els socis i sòcies del TR3SC, amb la complicitat d’Ibercaja.

En aquesta nova edició per on ja hi han passat els cuiners Torres i el Amics de les Arts comptarà amb la presència de l’actor, guionista i director, Joel Joan. Es repassarà la seva trajectòria i els seus grans èxits com ‘Plats Bruts’, ‘Porca Misèria’ o ‘El Crac‘. I tot plegat s’acompanyarà amb vins de Mas Rodó de la DO Penedès. Serà dia 20 de febrer a les 19h,

I finalment l’actriu Vicky Peña,serà també protagonista, dia 22 de febrer a les 19h. Una conversa que es maridarà amb tres referències del celler J. Miquel Jané.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa