VadeVi
Quim Vila i Ferran Centelles seran protagonistes de Visions 5.1
  • CA
Visions 5.1 2018

!–akiadsense–>

El cicle de debats Visions 5.1 organitzat per l’associació La Conca 5.1 arriba a la seva cinquena edició i, per celebrar‐ho, s’ha envoltat de personalitats de renom del món del vi i del desenvolupament local. Seguint el format d’anys anteriors, es duran a terme fins a tres debats amb l’objectiu de reflexionar sobre la comunicació al voltant del món del vi, d’una banda, i sobre els reptes que encaren els territoris rurals al segle XXI.

L’estrena del cicle Visions 5.1 serà divendres dia 11 de maig a les 19:00 h al Museu de la Vida Rural de L’Espluga de Francolí. Sota el títol de “Vendre, seduir i fidelitzar” Quim Vila, Sílvia Culell i Ruth Troyano debatran quines són les estratègies per fomentar la venda i el consum de vi. Quim Vila és propietari de la botiga i distribuïdora Vila Viniteca i reconegut expert en l’àmbit mundial, mentre que Sílvia Culell exerceix com a periodista i sommelier i és la responsable de continguts de Wineissocial (un dels clubs de vins més importants del país). Ruth Troyano és sommelier i periodista especialitzada en vi i enoturisme, a més d’editora de la sèrie de llibres “Retrats del vi” i col∙laboradora en diversos mitjans de comunicació del sector.

El Museu de la Vida Rural de L’Espluga de Francolí també acollirà el segon debat d’aquest cicle, que es durà a terme divendres 25 de maig a les 19:00 h. Maria Carme Freixa, Rafael López Monné, Vanesa Freixa, Marta Amigó, Carme Ferrer i Anna March seran els ponents de “Des del món rural, projectes de present i de futur”. Maria Carme Freixa és presidenta de l’Associació de Micropobles de Catalunya i alcaldessa de Vallfogona de Ripollès i ha treballat en diversos camps del desenvolupament local durant la seva trajectòria professional. L’acompanyaran Rafael López Monné, geògraf i fotògraf especialitzat en temes de ruralitat, i Vanesa Freixa, impulsora de diversos projectes de desenvolupament rural al Pallars, com per exemple Montanyanes, l’Escola de Pastors de Catalunya o l’Obrador Xisqueta. Marta Amigó, sòcia i responsable de continguts i difusió de La Musca; l’alcaldessa de Senan, Carme Ferrer, i Anna March, membre de diferents entitats de la Conca de Barberà com l’Orquestra Simfònica Treu‐li la Pols al teu Instrument, l’Agrupament Escolta l’Estornell o L’Espluga FM Radio també participaran a la taula rodona sobre el món rural.

“Com comuniquem la sommeleria i el vi” és el títol escollit pel debat que tanca la cinquena edició de Visions 5.1 i que se celebrarà el dissabte dia 2 de juny a les 19:00 h a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Ferran Centelles, Anna Vicens i Patrícia de Golferichs seran els encarregats d’explicar de quina manera podem donar a conèixer els diferents aspectes que vertebren el món del vi. Ferran Centelles és sommelier i consultor a Espanya de Jancis Robinson, la crítica de vins britànica més influent del món, i col∙labora amb El Bulli Foundation, a més de ser membre fundador del club vinícola Wineissocial. Anna Vicens és sommelier i presideix actualment l’Associació Catalana de Sommeliers, al mateix temps que exerceix com a supervisora de tots els establiments Wine Palace i Patrícia de Golferichs, editora de l’Agenda de Vins Catalans, es dedica a la comunicació del món del vi i col∙labora amb diversos mitjans de comunicació especialitzats en el sector.

El cicle Visions 5.1 compta amb el suport de Vermuts Miró i la col∙laboració del Museu de la Vida Rural, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. L’establiment oficial és el Sant Francesc Restaurant de Montblanc. Podeu trobar tota la informació del cicle en el següent enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa