VadeVi
Recaredo obre portes amb una visita solidària
  • CA
Cava Recaredo

Recaredo organitza el proper 12 d’octubre una Visita Solidària a les seves caves amb motiu de les Jornades de Portes Obertes que anualment se celebren en el context de la Setmana del Cava.

Les visites tindran un cost simbòlic de 2 euros, que es destinaran íntegrament a les entitats beneficiàries de la Verema Solidària, les quals treballen per a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual a l’àmbit laboral. L’entrada a les caves serà gratuïta per a menors de 12 anys.

Els fons recaptats durant la Visita Solidària a Recaredo s’entregaran a la Fundació Mas Albornà del Penedès, i a la Fundació Astrid 21 de Girona mitjançant el sistema de crowdfunding Goteo.org. Els programes socials específics beneficiaris de les aportacions solidàries són els següents:

– El programa Senectus de Fundació Más Albornà té per a objectiu la integració social, treball psicològic i motriu de persones grans amb disminució intel·lectual.

– El programa Construint Oportunitats d’Astrid 21 treballa des d’un itinerari personalitzat la inclusió laboral dels joves amb discapacitat intel·lectual.

Per qüestions de seguretat i amb la voluntat de garantir un correcte desenvolupament de l’activitat, les visites seran concertades prèviament trucant al telèfon 93 891 02 14 o enviant un correu a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa