Vitivin s’inaugura amb una masterclass del catedràtic Fernando Zamora

Després d'una fase de proves aquesta plataforma que pretén oferir un intercanvi de coneixement tècnic en el món del vi ja està activa

Vitivin

Tal com vam avançar des de Vadevi, Vitivin finalitza la fase de proves i comença la seva activitat pública aquest dijous.

Aquest és un projecte que neix per convertir-se en una plataforma d’intercanvi de coneixemente tècnics entre professionals del sector del vi. Tot i que és de pagament, durant el mes de març qui vulgui registrar-se a la plataforma obtindrà un descompte promocional exclusiu i limitat que trobarà a la web.

El tret de sortida de Vitivin que neix de les inquietuts de joves enòlegs i que té el suport de la Universitat Rovira i Virgili es dona amb una masterclass del catedràtic d’enologia d’aquesta universitat, Fernando Zamora sobre ‘Els factors que condicionen la qualitat de l’escuma’.

A partir d’aquí s’aniran compartint documents en diferents formats i també s’obrirà un fòrum que permeti als professionals de l’elaboració del vi compartir coneixement i aprendre dels errors i dels encerts de tots ells.

Nou comentari