El Celler Joan Ametller proposa diverses activitats per donar a conèixer el procés d’elaboració dels vins.

D’una banda, els dissabtes i diumenges del 27 de setembre al 2 de novembre conviden a gaudir d’una jornada de verema al Priorat i de tornada, a seguir de prop el procés d’elaboració del vi: des de la selecció del raïm, els remuntats i pigeage fins el tast de mosts. Tot això, complementat amb un tast de les noves anyades d’alguns dels millors vins del celler.

Els horaris de l’activitat són els següents:

Dissabtes de 10:30h a 13:30 o de 16:30h a 19:30h

Diumenges de 10:30h a 13:30h

Altres dies i horaris, consultar amb el celler.

D’altra banda, els dies 18 d’octubre i 1 de novembre es podrà viure la verema en família amb “El laboratori dels sentits”, una jornada en la qual grans i petits posaran en funcionament tots els sentits per descobrir el món del vi.

Per a més informació, es pot visitar el lloc web ametller.com; i per a reserves, els telèfons 977 098 100 | 663 456 696 o bé un correu electrònic a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa