VadeVi
Vols convertir-te en prescriptor del vi català?

L’Espai del Vi Català organitza un curs sobre coneixements específics dels vins que s’elaboren a Catalunya per tal de crear tot un “exèrcit” de prescriptors del vi català. Amb la voluntat de complementar formacions regulars ja existents, oferirà sessions sobre la història, la viticultura, l’elaboració de les varietats de raïm i els territoris vinícoles del país, entre d’altres. El curs comença el dissabte 3 d’octubre i s’allarga fins el 19 de desembre i també inclou tres tallers oberts al públic on s’aprofundirà en els formatges artesans catalans i els vermuts.

Com és aquest curs?

• Consta de 24 hores de contingut teòric i 20 de sessions practiques

• Ofereix pràctiques d’elaboració de cartes de vins catalans

• Es tastaran entre 120 i 150 vins

• L’equip docent està format per reconeguts professionals del sector i grans actors del vi català.

SORTEIG D’UNA PLAÇA GRATUÏTA

Si ets un professional que vol aprofundir en continguts del sector; o un aficionat a qui agrada molt el vi, tens l’oportunitat d’aconseguir una plaça gratuïta en la formació.

Per a optar a aquesta plaça, cal fer arribar un correu electrònic abans de la mitjanit del dia 23 de setembre a mfigini@espaidelvicatala.cat amb les següents dades:

Nom i cognoms, número de DNI, e-mail i telèfon de contacte

El sorteig es realitzarà el dia 24 de setembre en finalitzar la Màster Class que ofereix l’Espai del Vi Català a la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya (Sala 1, de 16:30h a 17:30h).

Segons l’establert a la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades als fitxers titularitat de l’Escola del Vi Català, amb la finalitat d’informar-li dels productes i dels actes organitzats per l’entitat. En qualsevol moment pot oposar-se a l’enviament d’informacions comercials nostres i exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els terminis establerts legalment, adreçant-se a Miguel Figini Michelagnoli (Espai del Vi Català); DNI 43.690.846T. Dofí 5, 08860, Castelldefels, al correu electrònic mfigini@espaidelvicatala.cat, adjuntant còpia del seu DNI.">

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa