VadeVi
‘La Volta 4.0 del vi’, un projecte de logística compartida
  • CA

El Consorci de Promoció Turística del Penedès organitza per aquest pròxim dilluns 28 de novembre una jornada formativa per donar a conèixer La Volta 4.0 del vi. El projecte, emmarcat dins el programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona, està impulsat des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i compta amb la col·laboració d’INNOVI i l’empresa MACCION.

Dilluns, doncs, a partir de les 12:00 h del migdia es posaran sobre la taula solucions tecnològiques que donen resposta a necessitats i reptes dels petits cellers a través de la logística compartida. Una eina que permet vincular i beneficiar tant els consumidors que busquen proximitat en les seves compres, com els petits productors i els establiments de la comarca que volen augmentar les seves vendes alhora que redueixen els costos logístics.

Pensada pels petits cellers

El projecte de La Volta 4.0 del Vi va dirigit sobretot a petits cellers oferint eines per una mobilitat més sostenible des del punt de vista mediambiental amb la voluntat de donar eines per protegir el territori i el medi natural, alhora que ajudar els consumidors amb consciència mediambiental que busquen proximitat en les seves compres. Donarà resposta a dilemes com “has hagut de dedicar un viatge de transport per enviar només algunes ampolles a algun client?”, o “vols saber com fer arribar els teus vins a clients de proximitat de manera més sostenible a través de la logística compartida?”.

Les persones interessades a ampliar informació del projecte, poden apuntar-se a la jornada a través d’aquest formulari. També es pot enviar un correu electrònic a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa