VadeVi
Àngel Garcia Petit proposa fer ‘La volta a Catalunya en 50 vins’
  • CA
|

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Àngel Garcia Petit és enòleg i l’autor de La Volta a Catalunya en 50 vins. En aquest nou llibre repassa vins i cellers de tota la geografia catalana. Ho fa a través de les denominacions d’origen i també d’alguns vins i cellers que n’estan fora.

En declaracions a Vadevi, Garcia Petit expllica que aquest va ser un “encàrrec irresistible de l’editorial Larousse, que vol donar eines per fer conèixer el món del vi a Catalunya. Ha estat difícil fer-ho només amb 50 vins. Molts n’han quedat fora però es tractava d’acostar-ho d’alguna manera”.

Totes les denominacions d’origen hi apareixen en funció més o menys del pes que tenen al sector del vi, i hi ha posat tambçe DO Cava “perquè malgrat estar repartida per tot l’Estat és indiscutiblement catalana”, assegura l’autor.

La Volta a Catalunya en 50 vins d'Àngel Garcia Petit

!--akiadsense-->

Així en aquest llibre es parla de cellers, amb la seva història, la seva filosofia i la manera de treballar, també de vins amb les notes de tast corresponent i amb propostes per acompanyar-lo, i es parla també de persones. Garcia Petit ha volgut posar en valor alguns projectes personals que ha considerat rellevants i atractius.

L’autor vol destacar, per això, que al llibre s’ha preocupat per recollir llocs dels voltants dels cellers que mereixin una visita i d’aquesta manera arrodonir tota l’experiència. La Volta a Catalunya en 50 vins és una iniciativa de l’editorial Larousse i ja és a les llibreries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa