VadeVi
Wine Aspects estrena una plataforma de formació online sobre vi
  • CA
Vi online

!--akiadsense-->

El centre de formació de vi Wine Aspects, acaba d’estrenar una plataforma de formació online sobre vi anomenada Wine Aspects Academy. L’objectiu és que els seus alumnes puguin millorar les teves aptituds lingüístiques i coneixements del sector vitivinícola a distància de forma còmoda i segura. El primer curs que Wine Aspects inclou a la nova plataforma és “English for Wine Lovers Online”, la versió digital d’un dels seus cursos d’anglès sobre vi dirigit a amants del vi.

Pròximament, la plataforma inclourà més cursos així com tasts online amb opció d’enviament de vins a domicili. La plataforma es troba al web del centre.

Els continguts del curs estan adaptats a l’esfera digital a través de vídeos, activitats interactives i fòrums. A més, en una segona fase els vídeos estaran subtitulats en diferents idiomes per arribar a més públic: català i castellà primer, i en el futur s’ampliaran les llengües.

El mètode d’aprenentatge de Wine Aspects continua sent el mateix: “learning-by-doing”, és a dir, aprendre posant en pràctica els coneixements a través d’exercicis i dinàmiques reals de forma personalitzada.

‘English for Wine Lovers Online’ és un curs d’anglès sobre vi amb una durada de 8 hores d’estudi que introdueix l’alumne en el món del vi. És apte per a tots els públics i vol ajudar a saber tastar vins i millorar el nivell d’anglès des de la perspectiva vitivinícola. Wine Aspects posa en marxa aquest projecte virtual després de més de 10 anys de trajectòria en formació sobre vi.

Andrew Ashurst, director i fundador de Wine Aspects diu “sempre hem tingut en ment el projecte de la plataforma online perquè professionals de tot el món ens demanaven poder comprar el nostres llibres oficials. Hem tret una part positiva del confinament del 2020, ens hem adaptat a la situació i a les noves necessitats dels estudiants i hem pogut avançar amb aquest tema de forma àgil i qualitativa, sempre mantenint l’alt nivell que caracteritza els nostres continguts i formacions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa