VadeVi
‘Wine Aspects’ idea tastos informals en línia per desmuntar mites sobre el vi
  • CA

El centre de formació de vi Wine Aspects de Vilafranca de Penedès acaba d’estrenar “Envina’t”, una proposta de tastos de vi en línia, en diferents idiomes, que neixen amb l’objectiu de trencar mites del món del vi i demostrar que aprendre sobre vins “no ha de ser una llauna“. El curs inclou l’enviament dels vins a domicili per poder realitzar el tast de forma còmoda i segura des de casa. La innovació d’aquesta formació es dóna a través de tres aspectes: vins en llauna, copes Riedel sense tija i interacció a través de sistemes interactius en línia.

Aquest curs arriba després d’un any de pandèmia en què des Wine Aspects ha aprofitat per investigar i renovar-se. Han constatat que a nivell estatal tan sols un 26% dels joves consumeix vi i que el consum és de poc més de 22 litres per càpita anuals, motiu pel que cada vegada és més important oferir una experiència i trencar amb els esquemes tradicionals del vi per acostar-lo a totes les generacions. Per això, s’han fixat el propòsit de desmuntar mites i prejudicis al voltant del vi per facilitar l’acostament de qualsevol persona a aquest sector sense entrar en tecnicismes. Així va ser com va néixer “Envina’t”, unes sessions de tast informals i amenes en format presencial que ara evolucionen cap a l’esfera digital.

El lot prèmium “Envina’t” està pensat per a dues persones i inclou tres vins en llauna de diferents tipus i marques (com Can-Vi, Drinks Zeena i Glass Canned Wine), dues copes Riedel sense tija i les instruccions del tast. De fet, el primer esquema que trenca aquest curs és el consum de vi en llauna, una tendència en augment que permet provar diferents vins de forma més àgil i còmoda, amb una quantitat justa. A més, està plantejat de manera bidireccional i permet la interacció i la participació dels assistents. Els tasts van dirigits tant a persones inquietes i amb ganes d’aprendre sobre vins deixant enrere l’aspecte complicat, tradicional i llunyà, com a wine lovers que volen gaudir d’un tast informal i alhora aprendre vocabulari sobre vi en anglès i altres idiomes.

Els tastos online “Envina’t” de Wine Aspects es poden adquirir a través del web del centre, on es facilita la tria de la data i idioma (s’ofereixen en anglès, català i castellà). El primer tast es farà el dia 1 de juliol en anglès. D’altra banda, també es poden realitzar sessions privades amb amics i família o team buildings amb companys de feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa