La distribuïdora Wine Palace obre aquest dijous 23 de juny el seu 27è establiment al Port Marina de Premià de Mar, al Maresme.

I ho fa vint-i-cinc anys després d’inaugurar la primera botiga a Roses, sumant una expansió continuada que primer va tenir el focus en les comarques gironines, i que ara ha ampliat a la zona de Barcelona i també Tarragona, amb dues botigues a Salou i Vila-seca. La seu amb les oficines centrals i centre logístic continua estant a Vilamalla.

Una de les botigues de ‘Wine Palace’ | WP

Wine Palace de Premià es distribueix en una sala de vendes de 220 m2 on s’hi poden comptabilitzar al voltant de 3.000 referències entre vins, escumosos, cerveses, destil·lats i alimentació. A més a més, hi ha una màquina dispensadora i sis botes estaran destinades al vi a doll, diferenciant-se de la resta de productes amb una decoració de fusta noble i làmpades d’espart, i on hi haurà també un espai dedicat als vins ecològics.

A l’oferta material, s’hi sumaran activitats de tast, degustacions, presentacions de productes i formacions vàries, tant amb el personal propi com amb els proveïdors, que es faran en un espai Bistrot. Tot plegat, dirigit per un equip liderat per sommeliers professionals, amb coneixement i formació per recomanar, assessorar i ajudar a tots els seus clients de la millor manera.

Més notícies
La presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers s’incorpora a Wine Palace
Comparteix
Anna Vicens, jurat dels Premis Vinari, ha estat assessora del Grup Miquel Alimentació els últims 6 anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa