VadeVi
Wine Paris i Vinexpo Paris acolliran junts als productors internacionals
  • CA
Vinexpo

!--akiadsense-->

El passat mes de maig, el salons Wine Paris i Vinexpo Paris van anunciar que ambdós es celebrarien conjuntament del 10 al 12 de febrer del 2020. Una ubicació conjunta a París, una important capital europea i un mercat estratègic i de fàcil accés, en dates clau en l’agenda dels compradors. Aquest acord els permet reunir una oferta abundant i representativa dels territoris vitivinícoles d’arreu del món: 2.800 expositors i 30.000 professionals, el 35% dels quals internacionals.

Per tan, en un marc propici per l’intercanvi i els negocis, les dues fires promouen el descobriment i les relacions comercials oferint als visitants una oferta de fàcil accés, nous conceptes i itineraris de visita immersiva. Aquest enfoc comú fomenta l’atractiu de la fira i la participació d’una ample varietat de compradors internacionals (importadors, negociants de vi, restauradors i hotelers, sommellers, centrals de compra, distribuïdors i majoristes especialitzats, agents comercials). Permet als productors, als negociants i a les marques optimitzar els seus recursos i beneficiar-se d’un esdeveniment d’alt nivell en una capital europea clau, de fàcil accés i de gran repercussió.

Wines Paris i Vinexpo Paris donen un nou pas endavant i presenten una gamma comú i diversificada de productors internacional en la mateixa zona. Aquest nou espai, situat al pavelló 7, reunirà una oferta de 20 països que representen a 60 regions vitivinícoles d’arreu del món.

La creació d’aquest espai internacional comú és el resultat de la signatura d’un acord en ambdues organitzacions, que es materialitza en una comercialització conjunta. Marca un pas important en el desenvolupament d’ambdues fires i reforça la seva forta dimensió internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa