VadeVi
Wine & Culinary International Forum escalfa motors

El proper diumenge 9 d’octubre se celebrarà la tercera edició del Wine & Culinary International Forum, iniciativa dels Cellers Torres que té com a objectiu crear un espai de debat i reflexió sobre la complementarietat del vi i la cuina. El certamen tindrà lloc al Palau de Congressos i el lema d’aquesta edició és “El vi i les cuines del món”.

Les ponències d’enguany estaran representades per reconeguts professionals com Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca; Sarah Jane Evans MW, periodista anglesa experta en vins espanyols i ex presidenta de l’Institute of Master of Wine; Pascal Chatonnet, prestigiós enòleg francès i un dels principals investigadors dels factors microbiològics en la interacció vi-roure; Dr. Francisco Tinahones, endocrí i investigador de la Universitat de Málaga; François Chartier, canadenc pioner des de 2004 en la ciència aromàtica d’‘Harmonies moleculars i sommelieria’, és autor de Taste Buds and Molecules, considerat el llibre gastronòmic més innovador el 2010; Michel Bettane, gran crític de vins francès i Markus Del Monego MW, l’únic alemany amb el títol de Millor Sommelier del Món.

També participaran en la trobada els cuiners Jungsik Yim (Restaurant Jungsik, Corea del Sud) amb la sommelier irlandesa Julie Dupouy; Fina Puigdevall (Restaurant Les Cols, Girona) amb els sommeliers Josep Mª Pelegrín (Millor Sommelier d’Espanya 2016) i Anna Busquets (Sommelier Les Cols); Albert Raurich amb la sommelier japonesa Tamae Imachi (Restaurant Dos Palillos, Barcelona); i Helena Rizzo (Restaurant Mani, Brasil) amb la periodista italo-brasilera especialitzada en gastronomia i viatges Luciana Bianchi.

El periodista Víctor de la Serna serà l’encarregat de moderar la taula rodona sobre Comunicació a les xarxes “wineblogging” amb la participació d’Amaya Cervera (SpanishWineLover), Tim Atkin MW i Jorge G. Balsera (Sibaritastur). I finalment, Christophe Brunet, Primum Familiae Vini Wine Ambasador, acompanyat del millor Sommelier d’Europa 2013 Arvid Rosengren posaran el punt final a la cimera de les harmonies culinàries amb un tast magistral comentat dels vins més emblemàtics de les 11 famílies centenàries del vi que integren l’associació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa