La qualitat en el servei en la restauració i l’hostaleria és un factor bàsic per al reconeixement d’un establiment. I aquest fet influeix directament en l’índex de repetició i recomanació que després se’n farà. En aquest sentit, és molt important que entre l’equip de gent que hi treballa es compti amb una persona formada adientment com a sommelier.

Els clients que van a un establiment a gaudir d’un àpat, d’una estada, sempre recordaran els serveis que oferia, però sobretot el nivell d’atenció rebuda. Es poden tenir els millors productes, però si no es presenten de manera adient, perden el seu valor en arribar al client.

El coneixement i el servei del vi són elements molt sensibles en referència a la qualitat del servei percebut, ja que si un professional atén i recomana adientment un vi de la seva carta, les sensacions i els records generats incrementen el valor de l’experiència a l’establiment.

El curs de Sommelier Professional que organitza Wine Business School amb la Universitat Rovira i Virgili va directament enfocat a assolir els coneixements necessaris per a cobrir aquestes expectatives.

El curs compta amb experts docents, amb sessions de tast des del primer dia i amb una estada de pràctiques.

SOMMELIER PROFESSIONAL

  • Inici 3 d’octubre de 2016. 300 hores.
  • Calendari:

    – Primer any del 03/10/2016 al 29/06/2017

    – Segon any del 2/10/2017 al 28/06/2018. Horari: Dilluns de d’ 11 a 13.30 h i de 14.30 a 17 h

  • Lloc de realització: Wine Business School. C/ Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès

Inscripcions i més informació, seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa