VadeVi
Perdoni, que em podria recomanar un vi, si us plau?
  • CA

La distribució d’un producte cada vegada més especialitzat com el vi requereix de professionals que coneguin les característiques que aporten als diferents targets i mercats als quals es dirigeixen o en els quals es volen introduir. D’aquí que la formació de sommelier professional sigui necessària per aportar el valor al producte i la informació a un comprador que, pot conèixer o no les tipologies, la zona d’elaboració del producte, les qualitats organolèptiques o el millor maridatges dels vins a disposició.

En aquest sentit, un altre espai important en el coneixement del vi són les enoteques o botigues especialitzades. El consum de vi s’està posant cada vegada més d’actualitat, i en aquests establiments el consumidor espera trobar un expert que li recomani vins i caves en funció de diferents moments, del tipus d’àpats, etc., per assolir un nivell de satisfacció respecte a les seves expectatives i necessitats.

A més, també des de les enoteques es proposen activitats per apropar les diverses tipologies de vins i caves al consumidor. Ja siguin tastos dirigits, sessions de maridatges, activitats sensorials o enoturístiques… És per això cal que la persona que presenta aquestes propostes tingui els coneixements necessaris per realitzar propostes d’interès.

El curs de Sommelier Professional que organitza la Wine Business School va directament enfocat a assolir els coneixements necessaris per a cobrir aquestes expectatives i fer de la formació de l’expert en la distribució i del professional que atén a les enoteques un element clau i diferenciador. El curs compta amb experts docents, amb sessions de tast des del primer dia i a una estada de pràctiques que li permetran assolir aquests objectius.



Fitxa del curs: SOMMELIER PROFESSIONAL

  • Inici 3 d’octubre de 2016. 300 hores.
  • Calendari:
  • – Primer any del 03/10/2016 al 29/06/2017
  • – Segon any del 2/10/2017 al 28/06/2018.
  • Horari: Dilluns de d’11:00h a 13:30 h i de 14:30 a 17:00h
  • Lloc de realització: Wine Business School. C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès
  • Inscripcions i més informació: http://www.fundacio.urv.cat/cursos/enologia




Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa