VadeVi
Tecnologia i vi s’uneixen en unes jornades a Barcelona

El Winetech Forum 2016 és una jornada dirigida a gerents, directors generals, professionals de màrketing i responsables d’enoturisme de cellers i cooperatives vitivinícoles. Organitzat per Microsoft, la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles (CECRV) i la consultora informàtica Tipsa, es proposa debatre aquella informació clau sobre organització i gestió de cellers, així com també temes de merat i de consumidors finals.

Serà un espai de trobada on es podran conèixer les darreres tendències del sector amb la transformació digital com a principal desafiament; noves formes d’afrontar l’enoturisme com a valor diferencial; i noves pràctiques de comunicació basades en la interacció amb persones interessades, aficionades o amants del vi a través de xarxes socials utilitzant un llenguatge propi, senzill i atractiu.

L’esdeveniment tindrà lloc el 8 de novembre entre les 11h i les 14h a la seu de Microsoft Barcelona i estarà presentat i moderat per Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. El programa previst és aquest:

– Movimiento Vino DO: la porta d’entrada a nous consumidors. Amb Jesús Mora Cayetano, de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles (CECRV).

– Enoturisme, producte avançat i comercialització eficient. Amb Reyes Ávila Bercial, expert en desenvolupament i gestió turística, cultural i medioambiental. Consultor i professor universitari.

– Transformació Digital del sector vitivinícola. Impacte, oportunitats, reptes i escenaris reals d’ús. Amb Andrés Sáenz Magdalena, de TIPSA (soci tecnològic de Microsoft especialitzat en el sector del vi).

L’assistència a l’acte és gratuïta, tot i que tenint aforament limitat a 50 persones, cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Microsoft Ibérica és la companyia multinacional d’informàtica que va ser creada al 1975 als Estats Units, on encara té la seva seu principal. El nom de Microsoft és l’acrònim de Microprocessador Software.

La Confèrencia Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles és una associació sense ànim de lucre que representa a les DO vitivinícoles davant el Ministeri d’Agricultura i altres organismes i institucions públiques i privades. Protegeix i promou la riquesa, qualitat i diversitat dels vins amb Do i constitueix un forum permanent de trobada i diàleg per a la projecció i millora del vi de qualitat. Enguany, ha posat en marxa el moviment “Vino DO“.

Tipsa és una consultora tecnològica especialitzada en el desenvolupament i implantació de solucions de gestió empresarial basades en Microsoft Dynamics. Una de les seves àrees d’especialització se centra en les socuncions de gestió integral per al sector vitivinícola.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa