Per primer cop el Sopar dels Xarel·los es va fer al Claustre de Sant Francesc a Vilafranca del Penedès. Foto: El Gat Blau

El passat dissabte es va dur a terme per a quart any consecutiu, el Sopar de Xarel·los de la Denominació d’Origen Penedès. Aquesta acció va néixer al 2009 amb l’objectiu de mostrar l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la varietat de raïm autòctona del Penedès.

El sopar, el qual van disfrutar seixanta cinc persones, està organitzat pel restaurant vilafranquí El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès, i enguany, com a novetat va presentar l’emplaçament en el Claustre de Sant Francesc a Vilafranca del Penedès.

Per a la Denominació d’Origen Penedès, es tracta d’una acció de reforç en l’estrategia per a fer créixer la seva varietat estrella.

El restaurant va elaborar cinc plats tenint en compte les característiques de cada vi.

Els vins que van participar-hi van ser: Duc de Foix Xarel·lo de COVIDES, el xarel.lo de Vilarnau 2011, l’escumós Serenor Brut nature de Mas Can Colomé, el Gran Clot dels Oms Xarel·lo, de la Finca Ca n’Estella i Vittios, un vi dolç de Torelló.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa