Xavier Graset, durant la presentació dels Premis Vinari Foto: Jordi Borràs">

El Celler el Masroig (Priorat) celebrarà el proper diumenge 17 de novembre la festa del Vi Novell, durant la qual es podrà tastar el primer vi de la collita de 2013, un cupatge de garnatxa i samsó, les dues varietats autòctones de la DO Montsant. L’acte tindrà lloc al celler, a El Masroig, a partir de les 11.30h, i el conduirà el periodista de Catalunya Ràdio i director de ‘L’oracle’, Xavier Graset.

Amb la celebració de la festa del Vi Novell, el Celler el Masroig ha aconseguit posar en valor i recuperar una tradició catalana que s’havia anat perdent en els últims anys. L’esdeveniment s’ha convertit en un acte de referència en el calendari de tardor al Priorat, i cada any sorprèn els assistents perquè es descobreix la nova imatge del vi, sempre relacionada amb la dita “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”. La festa del Vi Novell comptarà, en aquesta nova edició, amb diferents activitats culturals obertes a tots els públics, com la pesentació de la novel·la ‘Malanyet’ de l’escriptor Pere Audí, una exhibició de microcotxes amb el Clàssic Motor Club del Baiges i una exposició de pintura de Pepa Pastrana als antics trulls de 1917, a més d’aperitiu i música en directe.

La festa del Vi Novell del Celler el Masroig manté viva la història, la cultura i la identitat del país, recuperant una data emblemàtica en el calendari vitivinícola. El vi és motiu de celebració, festa i tradició i el primer vi de la temporada sempre n’és el millor exemple.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa