VadeVi
Xavier Nadal torna a la presidència de Pimecava
  • CA

El director general de Caves Nadal, Xavier Nadal, es posa de nou al capdavant de Pimecava per als propers 12 mesos fins a finalitzar el mandat de l’actual junta, presidida els darrers 3 anys per Pere Guilera, que deixa el càrrec per motius personals. Nadal fou el primer president de la Patronal de Petites i Mitjanes Empreses Elaboradores de Cava.

Segons informa el nou president en un comunicat, durant aquest període seguiran vigents els objectius marcats i desenvolupats durant aquest mandat, entre els quals destaquen la promoció dels caves Reserva i Gran Reserva, la representació i defensa dels interessos de les caves petites i mitjanes davant el sector i institucions, la vetlla per a que les accions promocionals siguin adequades i accessibles als associats i l’enoturisme.

D’altra banda, Nadal també vol reforçar l’ús de les noves tecnologies entre entitat i associats i adequar el funcionament i serveis que ofereix als associats a les necessitats i realitats actuals.

Pimecava compta actualment amb 52 associats i amb una economia sanejada, però segons Xavier Nadal no n’hi ha prou. El nou president creu que l’entitat ha de créixer en nombre d’associats per a poder millorar els serveis i aconseguir la representativitat que li corresponen a les petites caves en el sector.

La nova junta directiva, que es van acordar en el marc de la darrera Assemblea General Ordinària de l’entitat, ha quedat confirmada de la següent manera:

– Presidència: Xavier Nadal (Caves Nadal)

– Vicepresidència primera: Pere Guilera (Cava Guilera)

– Vicepresidència segona: Guillem Carol (Celler Carol Vallès)

– Secretari: Jordi Casanovas (Cava Bohigas)

– Tresorer: Josep Elias (Parató Vinícola)

– Vocals: Carles Andreu, Josep Cusiné, Joan Pagès, Toni Rossell, Marta Giró i Ramón Canals.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa