VadeVi
Xavier Pié: «Cal que ens donem a conèixer al món»
  • CA

Xaiver Pié, encara aquest nou mandat amb il·lusió en un càrrec que no li és nou. Després de vuit anys al capdavant del Consell Regulador de la DO Catalunya incorporarà poques novetats en aquest període que ara comença.

Considera que potser on caldrà treballar més és en la projecció internacional de la DO Catalunya. “Cal que ens donem a conèixer al món i cal aprofitar la marca Barcelona”.

És per això que estan treballant en un projecte internacional sobre els vins de la Mediterrània i estan en contacte amb La Toscana i Côtes du Rhône, per tal de poder trobar punts en comú i poder fer pinya a l’hora de promocionar els seus vins.

D’altra banda, i en l’aspecte més domèstic Pié, creu que no “s’ha de perdre de vista que la DO ha d’oferir eines al sector, als viticultors i als cellers i ha de ser també un punt de trobada de sensibilitats i necessitats diverses”.

Xaiver Pié estarà al capdavant d’un Consell Regulador amb poques cares noves i ostentarà, de nou, el títol de president més jove de totes les denominacions d’origen catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa