Imatge d’una sessió de maridatges a Xerigots">

La botiga especialitzada de Vilafranca del Penedès Xerigots presenta una nova tanda de maridatges de vins i formatges per a les properes setmanes.

Amb la voluntat de difondre la cultura del formatge i les virtuts dels vins elaborats a Catalunya, proposa el següent calendari d’activitats:

  • 29 de gener: Emendis (DO Penedès) Reconegut celler de la DO Penedès que elabora vins i caves i que en els seus vins ret homenatge a la primera dona que va viure a la seva finca: Emendis
  • 12 de febrer: Comalats (DO Costers del Segre): Aquest celler, de la comarca de la Segarra, elabora un dels pocs vins negres sense sulfits que es fan a Catalunya.
  • 19 de febrer: La Boella (DO Tarragona): Celler situat en un oasi de tranquil·litat al Camp de Tarragona, coneguts també pel seu oli.
  • 26 de febrer: Can Descregut (DO Penedès): Del Penedès, inquiets i ecològics, tastarem la nova gamma de productes d’aquest celler familiar.
  • 5 de març: Cingles Blaus (DO Montsant): Celler amb vinyes a la zona de Cornudella del Montsant, una de les més altes de la DO Montsant. Vins divertits i interessants.

Tots els maridatges comencen a les 19:30 i tenen una durada aproximada d’1 hora. L¡activitat és gratuïta, tot i que és necessari fer inscripcions enviant un correu electrònic a info@xerigots.cat ja que l’aforament és limitat.

Cada persona es podrà inscriure a un màxim de 3 maridatges i només es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa