Els BARCELONA ROSÉ International Bubbles Awards neixen amb l’objectiu de promocionar i potenciar els vins escumosos rosats com a vins escumosos de qualitat, fomentar-ne el coneixement, la difusió i estimular-ne el consum responsable, tot vinculant-los amb el caràcter i els atributs de la ciutat de Barcelona.

Organitzats pel digital Vadevi, el certamen es va estrenar l’any 2020 i reprén aquest 2022 la segona edició mantenint la filosofia de premiar els millors escumosos partint del principi de l’anonimat absolut de les mostres, que es tastaran i avaluaran completament a cegues. Els diferents escumosos rosats competiran en diverses categories, que es diferencien segons el seu mètode d’elaboració i la seva criança.

El jurat estarà format per professionals de reconegut prestigi i solvència professional i amb amplis coneixements i experiència de tast de vins escumosos rosats.

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards compten amb el suport d’Euroselecció Riedel, Vins i Licors Grau, Suberis Legatus i Gràfiques Varias.

L’actualitat del concurs es podrà seguir a través de les xarxes socials:

  • Facebook: @BCNRose
  • Instagram: @barcelonaroseawards
  • Twitter: @BcnRose
  • Hashtag: #BCNRose22

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa