VadeVi
Meritxell Falgueras, una enamorada del rosa i dels rosats
  • CA

La sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras es confessa una enamorada del color rosa, però també dels vins escumosos rosats. De fet, com a bona coneixedora i prescriptora de les bombolles rosades, formarà part del concurs Barcelona Rosé International Bubble Awards que celebra la segona edició aquest 2022.

I ho farà des d’una doble vessant. D’una banda, Falgueras formarà part del jurat que escollirà a cegues les millors referències d’escumós rosat del món; de l’altra, serà la responsable de conduir la gala de lliurament dels vins premiats, com ja va fer en la primera edició del concurs l’any 2020. Ella mateixa ho anuncia en aquest vídeo.

Meritxell Falgueras conduirà l’acte de lliurament dels ‘Barcelona Rosé’

“El concurs donarà cabuda a totes les bombolles rosades més internacionals”, diu Falgueras; “vins d’altíssima qualitat, molt difícils d’elaborar” i que sí, “enamoren per les seves aromes i també pel seu color”, apunta la sommelier.

El concurs manté obertes les inscripcions i accepta candidatures per participar en aquest segon any de competició. Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards accepten vins escumosos rosats que s’hagin elaborat seguint els mètodes Tradicional o Champenoise, Charmat o Granvas, i Ancestral, qualificant productes provinents de totes les zones elaboradores del món. El punt de partida, tastos fets completament a cegues per tal de garantir el principi de l’anonimat absolut de les mostres i la major objectivitat en la seva avaluació.

La jornada de tast tindrà lloc el dia 24 de febrer a l’espai WITO que Euroselecció té a Barcelona (c/ Ganduixer, 22) i comptarà amb la participació de diversos professionals del sector vitivinícola amb experiència demostrada de tast. Els guanyadors es donaran a conèixer, de la veu de Meritxell Falgueras, el proper dia 5 d’abril de 2022 a les 18:00h de la tarda en el marc de la Barcelona Wine Week (l’esdeveniment que omplirà de vi els primers dies d’abril la Fira de Barcelona).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa