VadeVi
Borrell, Tolosa i Falgueras recullen els seus Premis Gourmand a París
  • CA

Santi Borrell, Lluís Tolosa i Meritxell Falgueras van rebre, aquest dilluns a París, els seus Gourmand World Awards. A la cerimònia, que reconeix els millors escriptors i les millors obres del món del vi, es van entregar tant els premis de 2021 com, també, els de 2020, ja que l’acte de l’any passat no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia.

En el cas del vilafranquí Santi Borrell, el Gourmand World Award 2020 li va ser entregat com a autor, juntament amb Mireia Torres, del llibre “La vinya i el vi del Penedès”. Aquesta obra va ser reconeguda com a millor llibre del món a la categoria de “Llibre Europeu del Vi”. Borrell, a través de les xarxes socials, va voler agrair el suport de la D.O. Penedès, que el 2019 va culminar en la publicació d’aquesta obra premiada.

Santi Borrell recollint el seu Gourmand World Award 2020 | Lluís Tolosa / Twitter
Santi Borrell recollint el seu Gourmand World Award 2020 | Lluís Tolosa / Twitter

Lluís Tolosa, per la seva banda, va veure reconeguda la seva tasca al capdavant de Tolosa Wine Books amb el Gourmand World Award 2021 a “Millor Editor de Vins” del món, especialment per l’obra “Vinos de España”, escrita per ell mateix. Un premi que tant el mateix Santi Borrell com el periodista i sommelier Ramon Francàs van trobar més merescut, com van fer saber a Tolosa a través de Twitter.

Meritxell Falgueras recollint el seu Gourmand World Award 2021 | Meritxell Falgueras / Twitter
Meritxell Falgueras recollint el seu Gourmand World Award 2021 | Meritxell Falgueras / Twitter

Finalment, el tercer premi català de la gala 2021 dels Gourmand World Awards va anar a parar a mans de la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras. En aquest cas, el jurat va premiar-la com a autora del millor llibre del món de 201 en la categoria “Educació Vinícola” per la seva obra “ConVino con Todo”. També a través de les xarxes socials, Falgueras va agrair a la seva família del Celler de Gelida que li “contagiessin la seva passió” pel món del vi i va afirmar que té “molt clar” que “el seu destí” és “comunicar el vi amb un somriure perquè la gent encara s’enamori més del seu món màgic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa