VadeVi
La DO Catalunya estrena temporada maridant vi amb teatre, llibres i música

Comença el curs, i amb ell es reactiva la temporada d’activitats culturals. La Denominació d’Origen Catalunya torna a l’escena cultural a través de diverses accions i col·laboracions que els permeten maridar els vins del seu segell amb obres de teatre, literatura o actuacions musicals.

D’una banda, l’actualitat d’aquesta DO passa per la renovació de l’acord amb el Grup Focus per la temporada teatral 2023/2024 que permet que tots els teatres del grup a Barcelona comptin amb els vins DO Catalunya. Sumat al fet que els teatres Focus a la capital (Teatre Romea, Villaroel, Goya i Condal) compten amb un ampli ventall de referències, al llarg de la temporada, el vi català i el DO CAT en particular, serà un personatge més de diferents muntatges i accions especials del grup. Aquesta serà ja la tercera temporada de col·laboració entre el Consell Regulador i Grup Focus.

Un hombre parado en una biblioteca

Descripción generada automáticamente
Daniel Martínez de Obregón, president de Grup Focus, i Xavier Pié, president de la DO Catalunya | Foto: Studio Ruano

La winetruck de la DO CAT a La Setmana del Llibre en Català

D’altra banda, la DO Catalunya tornarà a servir vins en el marc de la Setmana del Llibre en Català, que tot just està en marxa aquests dies i fins al pròxim 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona. L’esdeveniment compta amb un espai on poder acompanyar la lectura i les propostes literàries amb una copa de vi DOCat. El format, a més, pretén ser més dinàmic i atractiu, amb una winetruck amb un ampli ventall de referències i una terrassa des d’on poder gaudir de l’esdeveniment i de l’entorn.

La DO Catalunya, a més, maridarà algunes de les presentacions i tertúlies literàries que s’oferiran des de l’escenari de La Setmana en el cicle Una copa de vi DO Catalunya amb…

Maridatge enomusical al Festival de Musica Viva de Vic

Per últim, però no menys important, la DO Catalunya serà present al Mercat de Música Viva de Vic que ja ultima preparatius per aquest mes de setembre. De la mà del TR3SC, el Club Català de Cultura, s’organitzarà un maridatge enomusical per a unes 120 persones el dissabte 16 de setembre. La sommelier de la DO Cat harmonitzarà tres vins de la Denominació d’Origen amb tres cançons d’artistes catalans que tocaran en directe: Ju, Albert Lax i Sara Terraza.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa