El cava és un protagonista més d’El Gran Comediant, la darrera obra de Joel Joan. Estrenada el passat mes de desembre al teatre Goya de Barcelona, es representarà durant set mesos i està protagonitzada pel mateix actor català.

“El Gran Comediant” és un espectacle d’humor on el cava, en suport de la cultura i de les arts escèniques del país, ocupa el centre d’un dels moments culminants de l’obra, el discurs motivador que el protagonista fa al seu amic fidel. Durant les més de 150 funcions programades, es donarà visibilitat a tretze cellers de la Denominació d’Origen, ja que cada setmana apareixerà una marca diferent durant aquesta escena, en una activitat en col·laboració amb la Confraria del Cava.

L’èxit, el fracàs, l’enveja i la rivalitat són alguns dels eixos principals de la trama d’aquesta obra. Els seus protagonistes són en Llorenç (Joel Joan) i l’Ernest (Xavi Mira), amics de tota la vida que tenien el somni de convertir-se en actors de renom. Només el primer ho aconsegueix, esdevenint una estrella del panorama català, mentre que el segon no ha tingut tanta sort.

Els protagonistes d'
Els protagonistes d'”El Gran Comediant” en una imatge promocional

Quan ja amb cinquanta anys l’Ernest es proposa abandonar la carrera, en Llorenç li va un discurs floridíssim de motivació que fa canviar l’actitud del seu amic. Quan l’èxit arriba a l’Ernest i li comença anar fins i tot millor que a en Llorenç. Aquest, que sentia llàstima i es compadia del seu amic i que, de fet, no creia que fos mala idea que ho deixés estar, comença a estar-ne gelós i fa mans i mànigues per aturar la seva escalada imparable cap a un èxit rutilant.

Una comèdia esbojarrada centrada en una competició d’egos rere una gran amistat que arribarà a ser una qüestió de vida o mort. Dirigida pel mateix Joel Joan i per Héctor Claramunt, es pot gaudir al teatre Goya. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç, amb descomptes disponibles per a majors de 65 anys, la Targeta Rosa, el carnet de Biblioteques de Barcelona, per a menors de 35 anys, el Carnet Jove, el Carnet Discapacitat, el Club TR3SC i el Carnet de Famílies nombroses. Les condicions i especificitats de cada descompte es poden consultar clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa