Durant la propera nit dels Oscars, el 27 de març, les bombolles que se serviran seran les del Fleur de Miraval Rosé Champagne, propietat de l’actor Brad Pitt. L’escumós, que trenca anys de relació entre la gran cerimònia del cinema nord-americà i el celler Piper-Heidsieck, no només serà servit al Teatre Dolby de Los Angeles sinó també a la Governors Ball, la festa posterior, i a altres esdeveniments relacionats amb els Oscars que tindran lloc a Los Angeles, Nova York i Londres.

En anunciar la notícia a través d’un comunicat, Fleur de Miraval va afirmar que havia estat una “tria natural” i que ara seria “el xampany de les estrelles més grans de la pantalla i de tots aquells que contribueixen a la bellesa i l’èxit del cinema arreu del món”. Així, van explicar, la “dedicació intensa a les arts” que comparteixen l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques i el celler serà “més evident del que és habitual”.

El xampany rosat de Brad Pitt és elaborat en un celler de la Provença amb una llarga vinculació amb l'art | Château Miraval
El xampany rosat de Brad Pitt és elaborat en un celler de la Provença amb una llarga vinculació amb l’art | Château Miraval

El Château Miraval també té una relació molt estreta amb la música. Un dels seus propietaris anteriors, el pianista francès de jazz Jacques Loussier, hi va fer instal·lar un estudi de gravació el 1977. D’entre els artistes que hi van treballar, en destaquen AC/DC i Pink Floyd que, el 1979, hi va gravar una part del seu famós àlbum ‘The Wall’.

El Fleur de Miraval Rosé Champagne va ser presentat per primera vegada el 2020 i, aquest passat octubre, se’n va estrenyar la segona anyada. El mes vinent, a més, també es posarà a la venda Muse de Miraval 2021, el cuvée de més categoria del celler. El xampany rosat és fruit de la col·laboració de Brad Pitt propietari del Château Miraval, a la Provença (on es va casar el 2014) i la família Perrin, del Château de Beaucastel.

Nou comentari

Comparteix