VadeVi
El ‘Free Way’ de Carme Ruscalleda ja està disponible en diverses plataformes

El documental Free Way s’incorpora al catàleg de diverses plataformes de contingut en streaming, després de l’èxit aconseguit els darrers anys a diferents festivals internacionals de cinema, com el Devour de Canadà o el Sonoma SIFF Summerfest dels Estats Units.

El film s’ha incorporat recentment al catàleg de Netflix, una de les principals opcions de visualització de continguts. Aquesta incorporació no és l’única ja que, des de l’abril, està disponible també a Filmin, plataforma que es caracteritza sobretot per comptar amb pel·lícules i documentals de cinema independent.

Els usuaris també podran trobar el film a FlixOlé. En aquest cas, la plataforma supera els 3.500 títols i ofereix clàssics de tots els temps i èxits internacionals.

Produït per Festimania i amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Catalunya, està protagonitzat per Carme Ruscalleda i Raül Balam, cuiner i fill de Ruscalleda. La xef és una de les grans defensores dels productes de proximitat, entre els quals, hi son també els vins catalans.

El documental de Carme Ruscalleda s'estrena al Festival de Sant Senastián
El documental de Carme Ruscalleda es va estrenar al Festival de Sant Sebastián | cartell promcocional

Sobre Free Way i Carme Ruscalleda

Carme Ruscalleda és una de les cuineres més innovadores i s’ha convertit en la primera xef catalana en aconseguir tres estrelles Michelin. Autodidacta i avantguardista, però sempre a prop de la tradició culinària catalana. El 2019, el Consell Nacional de Cultura i de les Arts (CoNCA) va atorgar-li el Premi Nacional de Cultura com a “veritable ambaixadora de la cuina catalana al món”.

El documental es va estrenar el setembre de 2020 al Festival de San Sebastián, amb una presentació prèvia per part dels protagonistes; del director, Àngel Parra; i del productor, Pedro Peira (Festimania). Setmanes més tard, es va projectar a l’altra punta del món, al Festival Devour de Canadà, iniciant així una gira que va contemplar gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa