VadeVi
Homenatge íntim al creador Iago Pericot a la Vinya dels Artistes

La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové fou concebuda per Josep Guinovart i inaugurada l’any 2010. Actualment, compta amb més de 10 obres exposades de forma permanent enmig del paisatge de La Pobla de Cérvoles i a partir d’aquest 10 de juliol comptarà amb una nova adquisició. De fet, durant aquest 2021 hi ha previst que tres noves obres s’incorporin en aquest itinerari artístic, essent la primera La Guillotina del Iago Pericot i la segona, el 19 de setembre, una creació de l’artista Antoni Llena.

La Guillotina va ser estrenada al Festival Grec l’any 2014 i el públic va poder gaudir d’una catarsi d’alliberament col·lectiu, alegre i reflexiva alhora. Una proposta que convidava a buscar en el nostre interior el qui o el què ens generava més desassossec i turment i que l’artefacte s’encarregava d’alliberar-nos-en. I ara, aquesta brillant idea del Iago Pericot, creador inclassificable, provocador i únic, es trasllada fins a La Pobla de Cérvoles per formar part d’aquest singular espai situat a les Garrigues altes.

L’incorporació d’aquesta obra a La Vinya dels Artistes és també una excusa per fer un homenatge íntim al seu creador. Amics i col·labolaboradors del Iago Pericot crearan un recorregut espectaclitzat (terme inventat per ell) a mode de via-crucis sui generis: ritus en la forma, irreverència en el fons; i on, a cada estació, trobarem referents del seu llegat artístic i personal.

Un homenatge divertit, provocador i irreverent, obert a tothom i totalment a l’aire lliure que encetarà la temporada artística d’estiu de Mas Blanch i Jové.

L’espectacle començarà a les 19h davant del celler Mas Blanch i Jové i les entrades valen 20€ a taquilla, 15€ si es compren anticipadament a la web del celler (www.masblanchijove.com), i s’hi podrà també tastar dos vins de Mas Blanch i Jové. L’aforament és limitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa