VadeVi
Raventós i Blanc celebra la verema amb jazz entre vinyes

Per celebrar l’inici d’una nova verema i –”sobretot”, diuen– la tornada a una normalitat molt desitjada, el celler Raventós i Blanc organitza, el proper 16 de setembre, el Concert de Verema. Envoltats de vinyes i amb vistes al massís de Montserrat, els assistents a aquest esdeveniment podran gaudir de l’actuació d’un quartet format pel contrabaixista Horacio Fumero, el vibrafonista Marc Miralts, el pianista Roger Mas i el baterista Valentí Querol, que interpretaran un repertori de grans clàssics de jazz. Tot maridat, és clar, amb els escumosos del celler.

Raventós i Blanc vol posar una nota festiva al que podria ser la recta final de la pandèmia, i també celebrar un dels esdeveniments més importants de la temporada vitivinícola, amb la música, que els “inspira i emociona”. És per això que conviden tothom a gaudir d’aquesta vetllada i ja han obert les reserves, que s’han de fer per correu electrònic. El Concert de Verema, que serà el proper 16 de setembre a les 19:30 a Raventós i Blanc, té un preu de 15€, que s’abonarà o bé a l’arribada al celler o bé via transferència bancària.

L’aforament, és clar, continua sent limitat, de manera que es recomana a tots aquells que hi vulguin assistir que reservin les seves localitats com més aviat millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa