Aquest diumenge 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia i Vadevi s’hi vol sumar donant veu a una de les activitats que s’organitzen en motiu de l’efemèride. Així, obrirem una finestra al diari per seguir en directe del recital poètic musical del celler Mas Blanch i Jové.

El recital convidarà a seguir l’actuació de la cantautora Meritxell Gené i del poeta i escriptor Gabriel Pena a la Vinya dels Artistes, a La Pobla de Cérvoles, mentre es gaudeix d’alguns dels vins del celler, com el Petit Blanc Saó 2020, Troballa blanca 2019 i Saó Abrivat 2017.

La fusió de música i poesia enmig de la natura començarà a les 11.30h del matí. Val a dir que l’activitat s’emmarca dins un projecte més global organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes, que amb la col·laboració de diverses entitats públiques i provades ha previst una gran festa de la paraula en diversos indrets de Catalunya.

Per cert que les persones que puguin apropar-se físicament al celler també podran gaudir de l’exposició temporal de Ramon M. Teixidó Camí, situada a dins del celler Mas Blanch i Jové amb explicacions en directe del propi artista o passejar per La Vinya dels Artistes i descobrir les diferents obres exposades entre oliveres i vinyes.

Nou comentari

Comparteix