VadeVi
Recta final de la fase d’inscripció del Digital Wine Contest DO Catalunya

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya organitza la 9a edició del concurs Digital Wine Contest DO Catalunya. Segons explica la mateixa DO en un comunicat, l’objectiu principal del concurs és “reconèixer i premiar les iniciatives digitals particulars de divulgació i reflexió al voltant de la cultura del vi i, especialment, del vi català, sempre des d’una visió innovadora i creativa”. De fet, tot i fer nou anys que se celebra el certamen, el cert és que ja en fa 16 que es va posar en marxar el Concurs BlocDOCat -un dels primers de l’estat en premiar aquest tipus d’iniciatives dins el sector-. L’edició d’enguany arriba a la recta final de la primera fase, la d’inscripció de candidatures, que finalitza el dia 10 de gener.

La darrera edició va superar el centenar de candidatures presentades i va aconseguir superar els 10.000 vots del públic en l’elecció de Millor Prescriptor de #vicatalà, categoria que, gràcies a la bona collida, l’organització assegura que “repeteix enguany la mateixa fórmula per escollir guanyador”. Les votacions del públic s’obriran a la web de la DO Catalunya del 14 al 24 de gener del 2025, i els guanyadors es coneixeran a una gala que tindrà lloc el pròxim mes de febrer.

Raïm negre | Foto: DO Catalunya

Tres categories i 5.000 euros en premis

El concurs compta en aquesta edició amb tres categories que volen reconèixer els agents prescriptors de la cultura i qualitat del vi català en un sentit ampli. En primer lloc hi ha el Millor Post a Instagram sobre #vicatalà i cultura vitivinícola, amb un primer premi valorat en 1.500 euros. També el Millor Vídeo a Instagram o TikTok sobre #vicatalà i cultura vitivinícola, amb un primer premi valorat en 1.500 euros. I finalment el Millor Prescriptor de #vicatalà i cultura vitivinícola, amb un primer premi valorat en 2.000 euros. “El Digital Wine Contest vol ser un altaveu dels prescriptors de vi català i reconèixer la seva tasca de divulgació i difusió de la cultura vitivinícola del país, i en especial la de la DO Catalunya”, conclou el comunicat de la DO Catalunya.

Més notícies
Notícia: Vinyes que apaguen flames
Comparteix
L’etiqueta Vins de Foc és un projecte europeu del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), que transforma les vinyes en tallafocs naturals, creant paisatges resistents i protegint el territori dels incendis
Notícia: Torres Brandy: innovació i tradició amb un toc de bourbon
Comparteix
El celler català sorprèn el mercat amb el seu tercer brandi de la sèrie barrel, el seu Torres 10 Bourbon barrel
Notícia: L’INCAVI promet desplegar aquesta legislatura la llei del vi del 2020
Comparteix
El director general, Joan Gené, creu que té “sentit” crear una DO d’escumosos catalans, però els elaboradors no es posen d’acord
Notícia: Vi sense alcohol per complir amb els propòsits saludables del 2025
Comparteix
Moltes grans marques catalanes de vins han decidit apostar per productes sense alcohol que mantenen tot el seu sabor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa