VadeVi
Rovellats organitza l’última sessió de Vinyls durant la revetlla de Sant Joan
  • CA

Cava Rovellats i Be Yourself organitzen l’última “Vinyls by John Jacobsen” per la Revetlla de Sant Joan com a tancament dels 5 mesos dels aperitius musicals “Vinyls” que s’han dut a terme als jardins de la cava amb gran èxit. Més de 2.000 persones han gaudit dels aperitius musicals, gràcies a una proposta molt atractiva i novedosa que Cava Rovellats ha inclòs dins de les seves activitats d’enoturisme. El format dels aperitius contemplava una copa de benvinguda i des de les 13.00h i fins les 16.30h els assistents gaudien d’una sessió del Dj Internacional John Jacobsen, amb una carta molt variada i maridat amb vins i caves Rovellats.

L’èxit ha sigut tal, que Cava Rovellats i Be Yourself organitzen la Revetlla de Sant Joan amb l’última “Vinyls by John Jacobsen” amb una proposta diferent i molt atractiva. La Revetlla començarà a partir de les 20.00h amb una copa de benvinguda i tot seguit el sopar de Sant Joan ideat per Art de Cook. Durant la nit, els assistents podran veure un show acrobàtic de La Vertikal a través d’una estructura de més de 8 metres integrada a les taules i, d’un espectacle de foc a càrrec de Kalambre.

Tota la revetlla de Rovellats estarà amenitzada amb la sessió del Dj John Jacobsen, Dj reconegut amb 20 anys d’experiència com a resident a Pacha Ibiza. Per reserves, cal accedir al formulari web https://forms.gle/Bfq6mCw3oJKweTFUA o a través de les xarxes socials de Rovellats. Les reserves que es tancaran el 18 de juny.

El preu de la revetlla és de 35€ (copa de benvinguda+sopar) i de 15€ pels infants (refresc de benvinguda+sopar). La beguda anirà a part.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa