Rovellats organitza l’última sessió de Vinyls durant la revetlla de Sant Joan

L’última sessió de “Vinyls by John Jacobsen” serà l’estrella de tancament de la nit més màgica de l’any amb una sessió especial a Cava Rovellats

Cava Rovellats i Be Yourself organitzen l’última “Vinyls by John Jacobsen” per la Revetlla de Sant Joan com a tancament dels 5 mesos dels aperitius musicals “Vinyls” que s’han dut a terme als jardins de la cava amb gran èxit. Més de 2.000 persones han gaudit dels aperitius musicals, gràcies a una proposta molt atractiva i novedosa que Cava Rovellats ha inclòs dins de les seves activitats d’enoturisme. El format dels aperitius contemplava una copa de benvinguda i des de les 13.00h i fins les 16.30h els assistents gaudien d’una sessió del Dj Internacional John Jacobsen, amb una carta molt variada i maridat amb vins i caves Rovellats.

L’èxit ha sigut tal, que Cava Rovellats i Be Yourself organitzen la Revetlla de Sant Joan amb l’última “Vinyls by John Jacobsen” amb una proposta diferent i molt atractiva. La Revetlla començarà a partir de les 20.00h amb una copa de benvinguda i tot seguit el sopar de Sant Joan ideat per Art de Cook. Durant la nit, els assistents podran veure un show acrobàtic de La Vertikal a través d’una estructura de més de 8 metres integrada a les taules i, d’un espectacle de foc a càrrec de Kalambre.

Tota la revetlla de Rovellats estarà amenitzada amb la sessió del Dj John Jacobsen, Dj reconegut amb 20 anys d’experiència com a resident a Pacha Ibiza. Per reserves, cal accedir al formulari web https://forms.gle/Bfq6mCw3oJKweTFUA o a través de les xarxes socials de Rovellats. Les reserves que es tancaran el 18 de juny.

El preu de la revetlla és de 35€ (copa de benvinguda+sopar) i de 15€ pels infants (refresc de benvinguda+sopar). La beguda anirà a part.

Nou comentari