VadeVi
Sant Jordi tornarà a omplir els cellers de literatura i cava
  • CA

Després de la bona acollida de l’any passat, aquest proper diumenge 24 d’abril torna la proposta “Sant Jordi als cellers”, una iniciativa singular impulsada per l’Associació d’Elaboradors de Cava, AECAVA. El dia de la rosa i del llibre se celebrarà d’una manera especial a 24 cellers del Penedès i d’Alella, obrint la porta a 24 escriptors que hi presentaran les seves novetats, envoltats de lectors i acompanyats de diverses activitats relacionades amb la literatura.

Els cellers tornaran a ser un indret on els escriptors podran presentar les seves darreres novetats en un entorn molt especial | AECAVA

Els protagonistes d’enguany seran noms molt destacats de les lletres catalanes, entre els quals hi podrem trobar, entre d’altres, Eva Baltasar, Joan-Lluís Lluís, Carla Zaplana, Carlota Gurt, Roser Capdevila, Melcior Comes, Jordi Llavina, Oriol Broggi, Biel Mesquida, Núria Bendicho, Lluís Calvo, Andreu Gomila, Montse Barderi o Laura Gost. Tots ells i uns quants més podran presentar les seves novetats en escenaris naturals, envoltats de vinyes d’una gran bellesa. A més, les llibreries L’Odissea, La Cultural i Jepi tindran a la venda els llibres dels autors a tots els cellers i els escriptors signaran exemplars a tots els lectors que ho vulguin.

El cartell del Sant Jordi als Cellers d’enguany | AECAVA

Més enllà de les presentacions, és clar, totes aquestes activitats de Sant Jordi aniran acompanyades de diverses propostes enoturístiques de qualitat, com ara tastos de caves, visites als cellers que les acullen, maridatges de caves mb formatges, aperitius i brunchs gastronòmics entre vinyes i fins i tot xocolatades i activitats pels més menuts entre d’altres.

Totes aquestes activitats, que seran a l’aire lliure, es faran en petit format i les places per assistir-hi són limitades. Per fer-ho, doncs, cal reservar plaça contactant directament amb el celler en qüestió o bé omplint el formulari de reserves online que es pot trobar a la pàgina web www.santjordialscellers.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa