VadeVi
Terrer marida el jazz de ‘The Sey Sisters’ i Andrea Motis amb vi del Priorat
  • CA

El Festival Terrer continua omplint de música i vi la comarca del Priorat. Aquest divendres 23 de setembre, continua la programació amb l’actuació del trio de veus format per The Sey Sisters, que presentaran el seu tercer treball discogràfic We got your back.

The Sey Sisters, a través del soul i d’un estil pop impregnat de sonoritats africanes, reivindiquen a través de la seva veu i música la lluita contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. La seva veu es podrà maridar amb vins dels cellers Mas Alta i La Vinícola Priorat.

‘The Sey Sisters’

Andrea Motis, diumenge 25

El diumenge 25 de setembre serà el torn d’un doble concert de jazz de la mà d’Andrea Motis i Ramon Quadrada “Quadraphonics” Jazz Quintet.

Andrea Motis presentarà el seu nou disc Loopholes, un projecte autoeditat on prenen protagonisme el funk, el jazz elèctric i el neo-soul; i tot seguit, Ramon Quadrada “Quadraphonics” Jazz Quintet ens presentarà una compilació de composicions originals que s’emmarquen estilísticament dins el gènere del jazz contemporani amb ressonàncies Hard Bop i que contenen la característica fusió entre música tonal i música modal que caracteritza el jazz del segle XXI.

La Cartoixa d'Escaladei ha estat l'escenari per a la presentació dels Noms de la Terra
La Cartoixa d’Escaladei

Tast de vins i olis del territori

La vesprada anirà maridada amb un tast de vins dels cellers La Conreria d’Escaladei i Cellers Scala Dei ambdós cellers amb seu al mateix Escaladei. La part gastronòmica anirà acompanyada amb un tast d’oli Cavaloca gentilesa del Molí de l’Oli i servei de menjars per La Garra, cuina de territori.  

A més, el dissabte 24 a les 18:00h de la tarda hi haurà un tast de vins amb Jordi Pasanau a la vinya La Planeta de la Morera de Montsant. Més informació i reserves, al 977 827 202 o via correu electrònic: [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa