La DO Penedès reprèn a partir del 10 de juny la I Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú, on nou restaurants de gamma alta de la capital del Garraf i quinze dels cellers més representatius de la DO Penedès, oferiran sopars maridatge gastronòmics. Una bona ocasió per descobrir la gastronomia local i el maridatge perfecte amb vins del territori. I tot plegat, amb el valor afegit que seran els mateixos elaboradors o enòlegs dels cellers qui explicaran els seus vins als assistents.
La Ruta es va haver d’aturar el setembre passat, quan ja havia tingut lloc el primer dels sopars maridatge, a La Daurada. Ara, es reprén l’oportunitat de gaudir d’aquesta iniciativa de la DO Penedès que pretén donar suport al sector de la restauració, dinamitzar la gastronomia local i, al mateix temps, contribuir a la difusió dels vins dels cellers del territori i fer que aquests tinguin més presència a les cartes dels restaurants. La DO Penedès també és Garraf.
Restaurants Participants
- La Petite Mort – 10-06-2021
- Macot – 11-06-2021
- La Polla Xica – 17-06-2021
- Ceferino – 18-06-2021
- L’Hac – 01-07-2021
- 1918 Cuina de Mar – 02-07-2021
- La Cucanya – 08-07-2021
- El Dinou – 09-07-2021
- El Nàutic de Cal Blay – 15-07-2021
Cellers Participants
- Torelló
- Finca Viladellops
- Colet Viticultors
- Aymar
- Oliver Viticultors
- Torre del Veguer
- Can Feixes
- Bodegues Pinord
- Bodegues ca N’Estella
- Nadal
- Parés Baltà
- Sumarroca
- Jean Leon
- Cellers Avgvstvs
- Grimau
Tot el detall sobre les diferents jornades, seguint aquest enllaç.