VadeVi
[VÍDEO] ‘Visensitive’ omple de sensacions, música i vi el celler Abadal
  • CA

Aquest cap de setmana, el celler Abadal ha acollit una nova edició del ‘Visensitive’, l’espectacle que combina música i un tast de vins, dirigit per la sommelier Clara Antúnez, de la Gastronòmica, amb l’acompanyament del duet Aquell Parell.

Malgrat les noves mesures i restriccions per la Covid-19, l’activitat ha pogut celebrar-se amb èxit i ha omplert la sala, condicionada per l’ocasió, per escoltar com la sommelier els guiava a través del tast de diverses referències del celler bagenc, sempre amb música de fons. “Des de la seva fundació, el celler ha apostat per aquesta varietat per aconseguir vins com el que teniu ara mateix dins la copa”, deia per introduir el primer vi, “el Picapoll d’Abadal, nascut d’una varietat de la nostra zona de la qual se n’ha trobat referències i documentació al territori ja al 1564″, comentava.

El Rosat d’Abadal també va convèncer el paladar dels assistents, un vi “llaminer i molt seductor”, segons la sommelier, que va finalitzar l’acte amb una menció als vins dolços i rancis que s’elaboren al celler, i que precisament fan criança en les botes que envolten l’escenari on hi ha tingut lloc aquesta nova proposta anoemanda ‘Visensitive‘.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa