VadeVi
Vermuts Miró brilla a les jornades gastronòmiques de Tarragona

El vermut és molt més que una beguda de migdia. La qualitat d’aquest elaborat i la seva llarga tradició a Catalunya el converteixen en un motiu d’orgull i un producte a conservar i mantenir. A més, el vermut és molt identitari de les terres tarragonines, amb Reus com a centre. Aquesta història l’arrela moltíssim al territori, però són les empreses les que aconsegueixen que aquest lligam arribi al públic amb diferents accions. Entre elles, Vermuts Miró, marca de referència del vermut a escala estatal, ha participat aquest novembre en les Jornades Gastronòmiques organitzades per la Diputació de Tarragona, una iniciativa que ha servit per reafirmar el compromís de l’empresa amb el territori i amb la cuina d’autor. Amb aquesta participació, l’empresa consolida el seu lideratge en la promoció del vermut i de la cultura gastronòmica vinculada al territori.

La companyia ha col·laborat amb productors locals, establiments d’hostaleria i diversos xefs amb Estrella Michelin –Pep Moreno, Rafel Muria, Fran López i Vicent Guimerà– per mostrar la versatilitat del vermut com a ingredient i com a aperitiu contemporani. Al llarg del mes, Miró ha format part de maridatges, showcookings i activitats divulgatives que han posat en relleu el paper creixent d’aquest producte en l’àmbit gastronòmic. Les jornades també han comptat amb una ponència de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, centrada en innovació i patrimoni alimentari. “Participar en aquestes jornades ens permet reafirmar el nostre vincle amb el territori i continuar projectant el vermut com a patrimoni gastronòmic”, ha expressat la direcció de Vermuts Miró en un comunicat.

Vermuts Miró impulsa el valor gastronòmic del vermut a les Jornades de la Diputació de Tarragona / Cedida
Vermuts Miró impulsa el valor gastronòmic del vermut a les Jornades de la Diputació de Tarragona / Cedida

Diferents referències amb patrimoni gastronòmic

Els xefs i professionals assistents han pogut degustar tot el portafolis de Vermuts Miró, amb especial protagonisme per Miró Fusión by Paco Pérez -elaborat amb infusió d’olives arbequines-, Miró Rosé, Miró Zero i les referències prèmium de Vermouth Perucchi 1876 (Gran Reserva i Selección Especial). El públic ha estat encantat de rebre aquesta emblemàtica marca de vermuts que demostra dia a dia que és més que una beguda de migdia. De fet, un dels últims moviments de Miró va ser comprar Perucchi, la marca de vermut més antiga de l’estat espanyol. Aquesta decisió també s’ha vist recompensada en l’esdeveniment, ja que ha despertat un interès destacat entre els participants per la seva història i singularitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa