VadeVi
Bouquet d’Alella estrena web i botiga online de vins
  • CA

El celler Bouquet d’Alella ha llançat una nova plataforma web de venda en línia dels seus productes. Amb un disseny modern i usable, www.bouquetdalella.com és un aparador de la filosofia i els vins Bouquet d’Alella i de les propostes enoturístiques que el celler ofereix, a tan sols quinze quilòmetres de Barcelona. És un web d’arquitectura més funcional a l’anterior, pensat per obrir un canal de comunicació directa amb el consumidor i respondre a la creixent demanda actual de compra en línia. Es facilita així l’accés directe als productes del celler, tant els vins com les propostes enoturístiques. L’apartat de notícies també permet a l’usuari estar al dia de les novetats i activitats del celler, que aposta decididament per l’enoturisme. Els continguts s’ofereixen en català, castellà, anglès i francès.

Vins ecològics del territori DO Alella

Els vins es presenten dividits en les tres gammes de producte que el celler elabora. L’usuari pot navegar en l’extens aparador de vins tot consultant-ne la informació més destacada i completa, i fer una compra fàcilment. Així, s’hi despleguen primer els Bouquet d’Alella, la sèrie de vins prèmium i representatius del celler, els que donen nom a la marca.Segueix la gamma Edicions Limitades del celler. Està formada per vins únics, petites vinificacions que canvien cada any per experimentar amb les varietats autòctones. Mostren el vessant més innovador del celler.I els Entre Amics són els vins fàcils i desvergonyits de Bouquet d’Alella, una línia accessible a tothom.

Propostes pensades per regalar en un clic

A més de vins, el web ofereix la possibilitat de reservar les seves activitats enoturístiques i d’adquirir regals, ja sigui una experiència a les vinyes i al celler o un lot de vins amb estoig de fusta. Es presenten sis lots de vins diferents, pensats per sorprendre cada gust personal. Des del ‘Lot per Curiosos’, amb les Edicions Limitades del celler, passant pel “Red Lovers” –la selecció per als incondicionals dels vins negres- fins a l’estoig “Festival Lovers”, amb els vins més festius. Tothom trobarà la seva elecció per al millor regal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa