VadeVi
Bouquet d’Alella treu al mercat dues noves Edicions Limitades
  • CA

Bouquet d’Alella ha tret al mercat dos nous vins de la seva sèrie d’Edicions Limitades. Es tracta d’Edició Limitada Garnatxa Negra 2020 i l’Edició Limitada Mataró Ancestral 2020, que es troben al mercat a partir d’aquest mes d’abril de 2020. Tots dos vins són microvinificacions experimentals úniques amb una producció de menys de 1.000 ampolles. Són vins monovarietals elaborats amb varietats autòctones i en anyades excepcionals. Ecològics i artesanals, identifiquen la filosofia del celler d’elaborar vins honestos que transmeten en essència el seu origen i una manera de fer.

  • Edició Limitada Garnatxa Negra 2020 és un vi rosat ecològic de garnatxa negra. És un vi jove molt expressiu, fresc i molt aromàtic. Està elaborat a partir de la maceració amb les pells i la fermentació posterior en dipòsits d’acer inoxidable a baixa temperatura. La seva producció està limitada a 800 ampolles.
  • Edició Limitada Mataró Ancestral 2020 és un vi escumós rosat de Mataró (nom local per Monestrell) elaborat amb el mètode ancestral. Fresc, alegre i desvergonyit, hi destaquen les aromes de cirera àcida, maduixa de bosc i roses vermelles. Per la seva elaboració, el vi s’embotella abans que acabi la fermentació, que finalitza a l’ampolla per obtenir el carbònic. Segueix una criança amb les seves mares d’un mínim de cinc mesos. Finalment es desgorja manualment per treure els sediments i es posa el tap definitiu. Té una producció limitada de 600 ampolles.

Aquesta és la primera anyada de l’Edició Limitada de Garnatxa Negra. En canvi, el Mataró Ancestral és el segon cop que s’elabora. La gamma Edicions Limitades compte també amb un vi negre de Mataró (2017) i un vi brisat de Pansa Rosada de vinya vella. Aquest brisat es va elaborar per primera vegada el 2018 i també el 2019, amb 150 úniques ampolles. Aquest any no s’ha pogut elaborar a causa dels efectes del míldiu del 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa